Hotel Reda Zagora

Güneydoğu Fas, Zagora
Hotel Reda Zagora Genel
Hotel Reda Zagora Genel
Hotel Reda Zagora Genel
Hotel Reda Zagora Öne Çıkan Resim
Hotel Reda Zagora Dış Mekan
Image More +15 fotoğraf
Hotel Reda Zagora
Route Mohamed Güneydoğu Fas, Zagora

Zagora bölgesindeki Hotel Reda Zagora konaklamanızda, Ksar Ait-Ben-Haddou ve Tinfou Dunes ile 5 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Zagora Vilayeti ile 0,6 mi (0,9 km) ve Zagora Camisi ile 1,1 mi (1,7 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor. Serinletici bir içecekle rahatlamak için 2 bar/dinlenme salonu ideal. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 149 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş/küvet kombinasyonu, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur. Misafirlere masa ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için açık havuz, ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon bulunmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Havuz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x