Yugawara Mizunokaori

Kanto (bölge), Yugawara
Yugawara Mizunokaori Genel
Yugawara Mizunokaori Öne Çıkan Resim
Yugawara Mizunokaori Dış Mekan
Yugawara Mizunokaori Dış Mekan
Yugawara Mizunokaori Dış Mekan
Image More +55 fotoğraf
Yugawara Mizunokaori
614 Miyakami Kanto (bölge), Yugawara

Yugawara Mizunokaori misafirlere Yugawara bölgesinde, nehir üzerinde, Yugawara Turizm Müzesi ve Manyo Parkı ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu ryokan otel Ashi Gölü ile 8,5 mi (13,6 km) ve Hakone Kowakien Yunessun ile 14,3 mi (23 km) mesafede.

Yugawara Mizunokaori misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 9.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için buzdolabı olan 27 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda saç kurutma makinesi ve terlik vardır. Misafirlerimize emanet kasası ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Kaplıca gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu ryokan otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve otomatik satış makinesi sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Traditional Oda, Sigara İçilebilir (Japanese Style, 10 Tatami-mats)
Room
İki Ayrı Yataklı Oda, Engellilere Uygun, Sigara İçilebilir
Room
Traditional Oda, Sigara İçilmez, Teras (Japanese Style, 10 Tatami-mats)
Room
Oda, Sigara İçilmez (Japanese Western, with Private Toilet)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x