The Ryokan Tokyo YUGAWARA - Hostel

Kanto (bölge), Yugawara
The Ryokan Tokyo YUGAWARA - Hostel Genel
The Ryokan Tokyo YUGAWARA - Hostel Genel
The Ryokan Tokyo YUGAWARA - Hostel Öne Çıkan Resim
The Ryokan Tokyo YUGAWARA - Hostel Dış Mekan
The Ryokan Tokyo YUGAWARA - Hostel Dış Mekan
Image More +39 fotoğraf
The Ryokan Tokyo YUGAWARA - Hostel
742 Miyakami Kanto (bölge), Yugawara

The Ryokan Tokyo YUGAWARA - Hostel konaklamanızda Yugawara bölgesinde, Manyo Parkı ile 1,2 km (0,7 mi) ve Atami Güneş Plajı ile 10,9 km (6,8 mi) mesafede olacaksınız. Bu hostel Ashi Gölü ile 14,2 km (8,8 mil) ve Hakone Shrine ile 17,6 km (10,9 mil) mesafede.

Japon mutfağı sevenler için Gensen Cafe ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca misafirler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi de yapılıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 8.30 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 25 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş, terlik ve Elektronik bideli tuvaletler vardır. Misafirlerimize dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için kaplıca, ücretsiz kablosuz İnternet ve otomatik satış makinesi bulunmaktadır. Ücretsiz bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken yerlere ulaşmak kolay.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için tren istasyonundan otele ücretsiz transfer mevcuttur. Ayrıca ücretsiz otopark bulunur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Traditional
Traditional Oda, Dağ Manzaralı (Japanese Style, for 4 People)
Ortak
Ortak Ranzalı Oda
Room
Traditional Oda, Dağ Manzaralı (Japanese Style, for 6 People)
Room
Design Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x