YUAN QI WU Homestay

Shoufeng
YUAN QI WU Homestay Öne Çıkan Resim
YUAN QI WU Homestay Dış Mekan
YUAN QI WU Homestay Dış Mekan
YUAN QI WU Homestay Dış Mekan
YUAN QI WU Homestay Kahvaltı
Image More +38 fotoğraf
YUAN QI WU Homestay
No.55-3, Ln. 63, Sec. 2, University Road , Shoufeng

Shoufeng bölgesindeki YUAN QI WU Homestay misafirlere Ulusal Dong Hwa Üniversitesi ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Tayvan Happy Çiftliği ile 7 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Liyu Gölü ile 10,9 km (6,8 mil) ve Hualien Kültürel ve Yaratıcı Sektörler İş Parkı ile 11,5 km (7,2 mil) mesafede.

YUAN QI WU Homestay misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor.

Misafirler için 5 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, saç kurutma makinesi ve terlik vardır. Misafirlere elektrikli su ısıtıcıları ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler kiralık bisiklet gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Dört Kişilik Oda
Room
Family Üç Kişilik Oda
Room
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x