Dream House B&B

Shoufeng
Dream House B&B Öne Çıkan Resim
Dream House B&B Dış Mekan
Dream House B&B Dış Mekan
Dream House B&B Dış Mekan
Dream House B&B Dış Mekan
Image More +54 fotoğraf
Dream House B&B
No. 90, Lane 63, Section 2, Daxue Road , Shoufeng

Shoufeng bölgesindeki Dream House B&B konaklamanızda Ulusal Dong Hwa Üniversitesi ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Fengzhigu Sulak Arazi Parkı ile 7 dakika mesafede olacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Hualien Dongdamen Gece Pazarı ile 7,2 mi (11,6 km) ve Taroko Ulusal Parkı ile 15,5 mi (25 km) mesafede.

Dream House B&B misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Misafirler buzdolabı ve LCD televizyon bulunan 10 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, saç kurutma makinesi ve terlik vardır. Misafirlere masa ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde ayrıca tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı ve su sebili vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x