Yorozuya

Koshinetsu, Yamanouchi
Yorozuya Genel
Yorozuya Genel
Yorozuya Genel
Yorozuya Genel
Yorozuya Genel
Image More +94 fotoğraf
Yorozuya
3137 Heion Ooji Shimotakai-gun Koshinetsu, Yamanouchi

Yorozuya konaklamanızda Yamanouchi bölgesinde, kayak teleferiklerinin yakınında, Yudanaka Kaplıcası yakınında Shibu Kaplıca Kasabası ile 4 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu spa olan ryokan otel Shiga Kogen Kayak Merkezi ile 1 km (0,6 mi) ve Jōshin'etsu-kōgen Ulusal Parkı ile 3,5 km (2,2 mi) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca ryokan otelde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

40 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, terlik ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Misafirlerimiz kaplıca ve karaoke eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu ryokan otelde misafirlere kayak dolabı, barbekü ızgaraları ve otomatik satış makinesi sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Traditional Oda (Main Building Type E Japanese)
Room
Standard Üç Kişilik Oda, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x