Shimaya

Koshinetsu, Yamanouchi
Shimaya Öne Çıkan Resim
Shimaya Dış Mekan
Shimaya İç Mekan
Shimaya İç Mekan
Shimaya Kahvaltı
Image More +80 fotoğraf
Shimaya
Yudanaka Onsen Koshinetsu, Yamanouchi

Yamanouchi bölgesindeki Shimaya konaklamanızda, Yudanaka Kaplıcası ve Baio-ji Tapınağı yakınında konaklayacaksınız. Bu ryokan otel Shiga Kogen Kayak Merkezi ile 0,6 mi (0,9 km) ve Nozawa Onsen Kar Sporları Merkezi ile 18,2 mi (29,3 km) mesafede.

Shimaya misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 8.30 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 12 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda ayrı küvet ve duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için kaplıca ve karaoke bulunmaktadır. Misafirler ücretsiz bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara gidebilir.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için tren istasyonundan otele ücretsiz transfer mevcuttur. Ayrıca ücretsiz otopark bulunur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Traditional
Traditional Oda, Sigara İçilmez (Japanese Style, 3F)
Room
Traditional Oda, Sigara İçilmez (Japanese Style, 2F)
Room
Traditional Oda, Sigara İçilmez, Ortak Banyo (Japanese Style, 2F)
Room
Traditional Oda, Sigara İçilmez (Japanese Style, 4F)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x