Yog Resort

Sawantwadi
Yog Resort Genel
Yog Resort Genel
Yog Resort Öne Çıkan Resim
Yog Resort Dış Mekan
Yog Resort Dış Mekan
Image More +16 fotoğraf
Yog Resort
Yog City, Dodamarg,Sindhudurg , Sawantwadi

Sawantwadi bölgesindeki Yog Resort konaklamanızda, Calangute Plajı ile 24,7 mi (39,8 km) ve Anjuna Plajı ile 25,2 mi (40,5 km) mesafede olacaksınız. Bu spa olan otel Candolim Plajı ile 25,2 mi (40,6 km) ve Baga Plajı ile 25,3 mi (40,8 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

16 klimalı oda mevcuttur. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı bulunur. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlere güneşlik/perde ve odada masaj hizmeti gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca her konaklamada bir kere oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj ve vücut bakımı sunulmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, 24 saat açık ofis ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Sawantwadi bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1044 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x