Casa Colvale

Chikhli
Casa Colvale Genel
Casa Colvale Genel
Casa Colvale Öne Çıkan Resim
Casa Colvale Dış Mekan
Casa Colvale Dış Mekan
Image More +63 fotoğraf
Casa Colvale
Colvale Village , Chikhli

Bardez bölgesindeki Casa Colvale misafirlere kırsal bölgede, St. Xaviers Koleji ve Pedem Sports Complex ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan otel Anjuna Plajı ile 10,2 mi (16,4 km) ve Calangute Plajı ile 11,6 mi (18,7 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LCD televizyon olan 12 oda mevcuttur. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Villa,
Villa, 5 Yatak Odası
Room
Villa

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x