Yerevan Hostel

Yerevan
Yerevan Hostel Genel
Yerevan Hostel Genel
Yerevan Hostel Öne Çıkan Resim
Yerevan Hostel Oda Düzeni
Yerevan Hostel Banyo Tipleri
Image More +19 fotoğraf
Yerevan Hostel
5 Tpagrichner Str , Yerevan

Yerevan Hostel konaklamanızda Yerevan merkezinde, Republic Meydanı (Cumhuriyet Meydanı) ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde ve Erivan Opera Salonu ile 14 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu hostel Matenadaran ile 2,6 km (1,6 mil) ve Çağlayan Açık Hava Müzesi ile 2,9 km (1,8 mil) mesafede.

Yerevan Hostel misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler için minibar olan 7 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca sınırlı olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için kiralık bisiklet, ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği bulunmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Basic
Basic Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Ortak Banyo
Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Basic Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Ortak Banyo
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x