Yellow Tree Suites

Kuzey Düzlükleri, La Fortuna
Yellow Tree Suites Genel
Yellow Tree Suites Genel
Yellow Tree Suites Genel
Yellow Tree Suites Genel
Yellow Tree Suites Genel
Image More +49 fotoğraf
Yellow Tree Suites
Del Super Cristia 4 / 1200 Calle 506 Sur 803 Calle, 503 Oeste Kuzey Düzlükleri, La Fortuna

La Fortuna bölgesindeki Yellow Tree Suites konaklamanızda, Arenal Yanardağı Ulusal Parkı ve Chato Yanardağı ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Tabacon Sıcak Su Kaplıcaları ile 7 mi (11,2 km) ve Baldi Sıcak Su Kaplıcaları ile 3 mi (4,8 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 9.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler şömine ve kapalı özel spa küveti olan 3 ayrı ayrı döşenmiş odada konaklama ayrıcalığını yaşayabilir. Odanızda bir pillowtop/yastık üstlü yatak bulunur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 40-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca zemin katta teras ve bahçe mevcuttur. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Honeymoon
Honeymoon Süit, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sıcak Su Havuzu, Tepe Manzaralı
Deluxe
Deluxe Stüdyo Süit
Room
Deluxe Süit, Sıcak Su Havuzu, Tepe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x