Brisas Arenal Hotel

Kuzey Düzlükleri, La Fortuna
Brisas Arenal Hotel Genel
Brisas Arenal Hotel Genel
Brisas Arenal Hotel Öne Çıkan Resim
Brisas Arenal Hotel Dış Mekan
Brisas Arenal Hotel Dış Mekan
Image More +43 fotoğraf
Brisas Arenal Hotel
1.6 kms southeast from Z13 Kuzey Düzlükleri, La Fortuna

Brisas Arenal Hotel misafirlere La Fortuna bölgesinde, milli parkta, Arenal Yanardağı Ulusal Parkı ve Chato Yanardağı ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu küçük otel Tabacon Sıcak Su Kaplıcaları ile 7 mi (11,3 km) ve Baldi Sıcak Su Kaplıcaları ile 3 mi (4,8 km) mesafede.

Yellow Tree restoranı misafirlere bahçe manzarasına nazır yemek servisi sunuyor. Ayrıca isteyenler için belirli saatlerde oda servisi mevcut. Misafirlerimize ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 8 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirlerimize güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu küçük otelde misafirler için ayrıca ortak alanda televizyon, tur/bilet desteği ve piknik alanı vardır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Basic Oda
Room
Family Oda
Room
Deluxe Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x