Yellow Card Apartment & Bungalow

East Coast Zanzibar (zanzibar Doğu Kıyısı), Jambiani
Yellow Card Apartment & Bungalow Genel
Yellow Card Apartment & Bungalow Genel
Yellow Card Apartment & Bungalow Öne Çıkan Resim
Yellow Card Apartment & Bungalow Dış Mekan
Yellow Card Apartment & Bungalow Dış Mekan
Image More +31 fotoğraf
Yellow Card Apartment & Bungalow
Jambiani East Coast Zanzibar (zanzibar Doğu Kıyısı), Jambiani

Yellow Card Apartment & Bungalow misafirlere Jambiani bölgesinde, plaj yakınında ve Jambiani Plajı yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan pansiyon Paje Plajı ile 3,9 mi (6,3 km) ve Kite Centre Zanzibar ile 3,9 mi (6,3 km) mesafede.

Pansiyonun restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirler için buzdolabı olan 5 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Otelde sunulan masaj ve vücut bakımı ile yorgunluk atın. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve genel oturma odası vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Apart Daire, Avlu Manzaralı
Traditional
Traditional Tek Büyük Yataklı Oda
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Panoramic Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Comfort Apart Daire, Avlu Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x