YELLO Hotel Paskal - Bandung

Bandung
YELLO Hotel Paskal - Bandung Genel
YELLO Hotel Paskal - Bandung Genel
YELLO Hotel Paskal - Bandung Dış Mekan
YELLO Hotel Paskal - Bandung Kahvaltı
YELLO Hotel Paskal - Bandung Yerinde Yemek
Image More +10 fotoğraf
YELLO Hotel Paskal - Bandung
PASKAL HYPER SQUARE, JL. PASIR KALIKI NO.25,NO.25 5 , Bandung

Bandung bölgesindeki YELLO Hotel Paskal - Bandung konaklamanızda, Mall 23 Paskal Alışveriş Merkezi ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Santosa Hastanesi ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Pasar Baru Ticaret Merkezi ile 0,8 mi (1,2 km) ve Sudirman Sokağı Gündüz ve Gece Pazarı ile 0,9 mi (1,4 km) mesafede.

Wok N Tok yemek servisi için ideal, ayrıca otelde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 6.00 ve 11.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 149 klimalı odada LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, terlik ve Diş fırçası ve diş macunu vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz gibi dinlenme fırsatlarının keyfini sürün veya ücretsiz kablosuz İnternet dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Oda (YELLO)
Room
YELLO HOT Deals
Room
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Şehir Manzaralı (YELLO)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x