Yeldener Crystal Rocks

Yeni Boğaziçi
Yeldener Crystal Rocks Öne Çıkan Resim
Yeldener Crystal Rocks Dış Mekan
Yeldener Crystal Rocks Dış Mekan
Yeldener Crystal Rocks Kahvaltı
Yeldener Crystal Rocks Yerinde Yemek
Image More +14 fotoğraf
Yeldener Crystal Rocks
Gazimagusa Karpaz Anayolu 41 , Yeni Boğaziçi

Yeni Boğaziçi bölgesindeki Yeldener Crystal Rocks konaklamanızda, Salamis ve Saint Barnabas Manastırı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu plaj olan otel İncir Ağacı Koyu ile 19,8 mi (31,9 km) ve Nissi Plajı ile 21,4 mi (34,5 km) mesafede.

Bu otel misafirlere her şey dâhil fiyatlar sunmaktadır. Her şey dâhil fiyatlara otel restoranlarındaki servis edilen yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda yemek servisi, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içkiler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Yeldener Crystal Rocks misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 75 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Ücretsiz su parkı ve sezonluk açık havuz dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x