Oscar Park Hotel

Yeni Boğaziçi
Oscar Park Hotel Genel
Oscar Park Hotel Genel
Oscar Park Hotel Genel
Oscar Park Hotel Genel
Oscar Park Hotel Genel
Image More +17 fotoğraf
Oscar Park Hotel
Yeni kent bulvari No 2 Gazimagusa, Famagusta , Yeni Boğaziçi

Yeni Boğaziçi bölgesindeki Oscar Park Hotel misafirlere deniz kıyısında, Salamis ve Saint Barnabas Manastırı 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel İncir Ağacı Koyu ile 17,9 mi (28,7 km) ve Nissi Plajı ile 19,4 mi (31,3 km) mesafede.

Öğle yemeği veya akşam yemeği servisi için IrishBar restoranı ideal, bu restoran uluslar arası mutfak alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 58 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz ve kiralık bisiklet dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Ücretsiz plaj servisiyle sörf ve kumsal keyfine ferah şekilde ulaşın.

Misafirler için ofis ve 24 saat açık resepsiyon vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Oda

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x