Yasuragi no Yado Yuhana

Koshinetsu, Nagaoka
Yasuragi no Yado Yuhana Öne Çıkan Resim
Yasuragi no Yado Yuhana Dış Mekan
Yasuragi no Yado Yuhana Dış Mekan
Yasuragi no Yado Yuhana Banyo Özellikleri
Yasuragi no Yado Yuhana Misafir Tesisleri ve Hizmetleri
Image More +12 fotoğraf
Yasuragi no Yado Yuhana
11630-17 Teradomarinozumi Koshinetsu, Nagaoka

Yasuragi no Yado Yuhana misafirlere Nagaoka bölgesinde, plaj yakınında, Sado-Yahiko-Yoneyama Quasi-National Park yakınında ve Saishoji Tapınağı ile 4 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu ryokan otel Teradomari Uoichi Market Street ile 4,5 mi (7,2 km) ve Yahiko Dağı ile 5,1 mi (8,3 km) mesafede.

Ryokan otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 9.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 13 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve terlik vardır. Misafirlerimize masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Kaplıca, spa küveti ve karaoke dâhil sunulan dinlenme fırsatlarından yararlanın.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Misafirler için tren istasyonundan otele ücretsiz transfer mevcuttur. Ayrıca ücretsiz otopark bulunur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda, Dağ Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x