Fujiya

Koshinetsu, Iwamuro Onsen
Fujiya Öne Çıkan Resim
Fujiya Yerinde Yemek
Fujiya Yerinde Yemek
Fujiya Yerinde Yemek
Fujiya Yerinde Yemek
Image More +36 fotoğraf
Fujiya
Kaba Iwamuro hot spring 693 Nishikanku Koshinetsu, Iwamuro Onsen

Fujiya misafirlere Niigata (Nishikan Ward) bölgesinde, Sado-Yahiko-Yoneyama Quasi-National Park ile 3 dakika yürüyüş mesafesinde ve Takarayama Sake Brewery ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan otel Shinto Tapınağı ile 2,4 mi (3,9 km) ve Yahiko Shrine ile 2,6 mi (4,2 km) mesafede.

Otelde yemek servisi yapan 2 restoran var; isterseniz oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor.

Misafirler için 64 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için tren istasyonundan otele ücretsiz transfer mevcuttur. Ayrıca ücretsiz otopark bulunur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Traditional Oda
Room
Traditional Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x