Yangthang Heritage

Gangtok
Yangthang Heritage Genel
Yangthang Heritage Genel
Yangthang Heritage Öne Çıkan Resim
Yangthang Heritage Dış Mekan
Yangthang Heritage Dış Mekan
Image More +48 fotoğraf
Yangthang Heritage
Kazi Road , Gangtok

Yangthang Heritage size Gangtok merkezinde, MG Marg Pazarı ile 5 dakika yürüyüş ve Namgyal Institute of Tibetology ile 5 yürüyme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Flower Exhibition Centre ile 0,5 mi (0,8 km) ve Kraliyet Sarayı ile 0,6 mi (0,9 km) mesafede.

Yerel ve uluslararası mutfak sevenler için KANCHENJUNGA RESTAURANT ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler şömine ve LED televizyon olan 59 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı mevcuttur. Bu otelde ayrıca lobide şömine, banket salonu ve otomatik satış makinesi sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Gangtok bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1500 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Engellilere Uygun
Room
Standard Süit, 1 Çift Kişilik Yatak, Dağ Manzaralı
Room
Premium Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Sigara İçilebilir, Dağ Manzaralı
Room
Executive Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x