Sparrow Juniper Tree Near Mg Marg

Gangtok
Sparrow Juniper Tree Near Mg Marg Genel
Sparrow Juniper Tree Near Mg Marg Öne Çıkan Resim
Sparrow Juniper Tree Near Mg Marg Dış Mekan
Sparrow Juniper Tree Near Mg Marg Yerinde Yemek
Sparrow Juniper Tree Near Mg Marg Yerinde Yemek
Image More +30 fotoğraf
Sparrow Juniper Tree Near Mg Marg
Church Rd, Near Old Pelling Stand Close to Mahatma Gandhi Marg , Gangtok

Sparrow Juniper Tree Near Mg Marg misafirlere Gangtok merkezinde, Kraliyet Sarayı yakınında ve MG Marg Pazarı ile yürüyerek 4 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Namgyal Institute of Tibetology ile 0,2 mi (0,4 km) ve Banjhakri Falls ile 0,7 mi (1,2 km) mesafede.

Sparrow Juniper Tree Near Mg Marg misafirlerine yemek servisi yapan market vardır. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LED televizyon olan 45 oda mevcuttur. Memory foam (visko elastik) yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı bulunur ve tüm odalarda Tek Kişilik çekyat vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve lüks banyo/kozmetik ürünleri bulunur.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, otelde alışveriş ve ortak alanda televizyon mevcuttur. Bu otelde misafilere tur/bilet desteği ve resepsiyon salonu sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Oda
Room
Classic Oda
Room
Executive Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x