Yangon International Hotel Japan

Yangon Region
Yangon International Hotel Japan Genel
Yangon International Hotel Japan Genel
Yangon International Hotel Japan Genel
Yangon International Hotel Japan Genel
Yangon International Hotel Japan Genel
Image More +58 fotoğraf
Yangon International Hotel Japan
No.330, Ahlone Road , Yangon Region

Yangon bölgesindeki Yangon International Hotel Japan size Halk Parkı yakınında ve Merkez İş ve Ticaret Bölgesi ile 12 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu golf dostu otel Yangon Genel Hastanesi ile 2,3 km (1,4 mi) ve Shwedagon Pagoda ile 2,5 km (1,5 mi) mesafede.

Japon mutfağı seven misafirler için Kagura ideal; otelde yemek servisi yapan 7 restoran bulunuyor, ayrıca isteyen misafirler için belirli saatlerde oda servisi var. Hafif yemek servisi 2 kahve dükkânında veya kafede yapılıyor. Serinletici bir içecekle rahatlamak için 3 bar/dinlenme salonu ideal. Misafirlerimize her gün Ücretsiz Japon kahvaltısı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 80 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Masaj ve vücut bakımı keyfi sürün. Ailenin golf tutkunu gol sahasındayken gece kulübü ve spor salonu gibi ortalamanın üstünde dinlenme imkânlarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kuaför sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Run
Run of the House Twin
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Süit
Süit
Room
Run of the House Single Room
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Standard Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x