Hotel Mila Noa

Yangon Region
Hotel Mila Noa Öne Çıkan Resim
Hotel Mila Noa İç Mekan
Hotel Mila Noa İç Mekan
Hotel Mila Noa Kahvaltı
Hotel Mila Noa Yerinde Yemek
Image More +20 fotoğraf
Hotel Mila Noa
24, Mahar Bawga Street Myaynigone, Sanchaung Tsp , Yangon Region

Hotel Mila Noa misafirlere Yangon (San Chaung) bölgesinde, Halk Parkı yakınında ve Dagon Center 2 ile 3 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Shwedagon Pagoda ile 2,1 km (1,3 mil) ve Halk Meydanı ile 2,3 km (1,4 mil) mesafede.

Akşam yemeği servisi yapan Mila Noa Bar and Grill restoranı barbekü alanında uzman, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün İngiliz servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 21 klimalı odada LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için limuzin hizmeti, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Superior Oda
Room
Superior Oda
Room
Superior İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x