Yamil House

Yucatan Yarımadası, Punta Sam
Yamil House Öne Çıkan Resim
Yamil House Dış Mekan
Yamil House Dış Mekan
Yamil House İç Mekan
Yamil House Yerinde Yemek
Image More +32 fotoğraf
Yamil House
Carretera Punta Sam Edificio I Dept. 2 Yucatan Yarımadası, Punta Sam

Bu apart otel konaklamanızda Punta Sam bölgesinde, Norte Plajı ile 7,9 km (4,9 mi) ve Las Americas Cancun Alışveriş Merkezi ile 9,4 km (5,8 mi) mesafede olacaksınız. Bu aile dostu apart daire Langosta Plajı ile 15,5 km (9,6 mi) ve Tortuga Plajı ile 16,1 km (10 mi) mesafede.

Misafirlere her gün 8.00 ve 13.00 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için apart dairede mikrodalga fırın ve düz ekran televizyon vardır. Ortak/paylaşılan mutfakta yemek yapabilirsiniz. Keyifli vakit geçirmeniz için ücretsiz kablosuz İnternet sunuluyor. Misafirlerin konforu için pilav pişirici ve çekyat sunulmaktadır; ayrıca kat hizmetleri istek üzerine verilmeketdir.

Kiralık bisiklet gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu apart dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve ortak alanda televizyon vardır. 400 kilometre içinde çalışan (ücretli) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken yerlere ulaşmak çok kolay.

Misafirler için limuzin hizmeti, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Misafirler için ücretsiz feribot terminali gidiş geliş servisi istek üzerine hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x