Garza Blanca Cancún - All Inclusive

Yucatan Yarımadası, Punta Sam
Garza Blanca Cancún - All Inclusive Genel
Garza Blanca Cancún - All Inclusive Genel
Garza Blanca Cancún - All Inclusive Genel
Garza Blanca Cancún - All Inclusive Genel
Garza Blanca Cancún - All Inclusive Genel
Image More +142 fotoğraf
Garza Blanca Cancún - All Inclusive
Carretera Punta Sam Km 5.2 Manzana 9 Lote 3 SM 2, Zona Continental de Isla Yucatan Yarımadası, Punta Sam

Garza Blanca Cancún - All Inclusive misafirlere Punta Sam bölgesinde, plajda, Punta Sam Vapur İskelesi ve Punta Sam Beach ile 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı resort otel Norte Plajı ile 6,1 mi (9,8 km) ve Tortuga Plajı ile 10,1 mi (16,3 km) mesafede.

Bu konaklama yeri, her şey dâhil oteldir. Fiyatlara otelde sunulan yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içecekler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Bocados yemek servisi için ideal, bu resort otelde toplam 4 restoran var; isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlere içecek servisi yapan plaj bar ve 2 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır.

Misafirler için 452 klimalı odada iPod takma konsolu ve espresso kahve makinesi mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda ayrı küvet ve duş, geniş duş başlıkları ve bornoz bulunur. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Misafirlerimiz için 7 açık yüzme havuzu, 3 spa küveti ve ücretsiz su parkı mevcuttur. Bu resort otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

One
One Bedroom Ocean View - All Inclusive
Junior
Junior Suite Swim Up - All Inclusive
Junior
Junior Suite Ocean View - All Inclusive
Two
Two Bedroom Suite - All Inclusive
Room
Junior Suite - All Inclusive
Room
One Bedroom Swim Up - All Inclusive
Room
Two Bedroom Ocean View - All Inclusive
Room
One Bedroom Suite - All Inclusive
Room
Three Bedroom Ocean Front - All Inclusive
Room
Three Bedroom Loft - All Inclusive

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x