Yacht Hotel

Southern Albania, Vlore
Yacht Hotel Öne Çıkan Resim
Yacht Hotel Dış Mekan
Yacht Hotel Dış Mekan
Yacht Hotel Kahvaltı
Yacht Hotel Kahvaltı
Image More +40 fotoğraf
Yacht Hotel
Rruga Dhimitër Konomi Southern Albania, Vlore

Vlore bölgesindeki Yacht Hotel misafirlere Vlora Üniversitesi ve Bayrak Meydanı ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Ulusal Bağımsızlık Müzesi ile 3,9 km ve Sheshi i Flamurit ile 4,3 km mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

21 odada minibar ve Akıllı televizyonlar mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo ve ayrı küvet ve duş ile derin küvetler ve geniş duş başlıkları.

Misafirlerimiz için açık tenis kortları, ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği bulunmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x