YAAD City Hotel

Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Marakeş
YAAD City Hotel Genel
YAAD City Hotel Genel
YAAD City Hotel Öne Çıkan Resim
YAAD City Hotel Dış Mekan
YAAD City Hotel Kahvaltı
Image More +30 fotoğraf
YAAD City Hotel
73 Rue Ibn Aicha Gueliz Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Marakeş

YAAD City Hotel size Marrakech merkezinde, Carré Eden Alışveriş Merkezi ile 5 dakika yürüyüş ve Grand Poste Gueliz ile 9 yürüyme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Jemaa el-Fnaa Pazarı ile 2,1 mi (3,3 km) ve Altıncı Muhammed Caddesi ile 0,6 mi (0,9 km) mesafede.

Otelin yerel mutfak alanında uzman restoranı Restaurant misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için Akıllı televizyonlar olan 40 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve asansör mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Üç
Üç Kişilik Oda, Birden Çok Yatak
Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Tek Kişilik Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası
Room
Deluxe Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x