Y Not Laos Hostel

Luang Prabang
Y Not Laos Hostel Genel
Y Not Laos Hostel Genel
Y Not Laos Hostel Genel
Y Not Laos Hostel Öne Çıkan Resim
Y Not Laos Hostel Dış Mekan
Image More +46 fotoğraf
Y Not Laos Hostel
Phousi Road, Aphay Village , Luang Prabang

Luang Prabang bölgesindeki Y Not Laos Hostel konaklamanızda, Wat Aham ve Vat Visounnarath ile 5 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu hostel Dara Market ile 0,2 mi (0,3 km) ve Wat Pa Phai ile 0,3 mi (0,6 km) mesafede.

Hostelde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

5 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya kiralık bisiklet gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu hostelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı vardır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Ortak
Ortak Ranzalı Oda, Sadece erkekler için (Bed In 3 Bunk Beds)
Ortak
Ortak Ranzalı Oda, Sadece kadınlar için (Bed In 3 Bunk Beds)
Ortak
Ortak Ranzalı Oda, Sadece kadınlar için (Bed In 4 Bunk Beds)
Ortak
Ortak Ranzalı Oda, Karma Ranzalı Oda (Bed In 7 Bunk Beds)
Room
Ortak Ranzalı Oda
Room
Ortak Ranzalı Oda, Sadece erkekler için (Bed In 4 Bunk Beds)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x