Villa Kingkham Riverside

Luang Prabang
Villa Kingkham Riverside Öne Çıkan Resim
Villa Kingkham Riverside Dış Mekan
Villa Kingkham Riverside Dış Mekan
Villa Kingkham Riverside İç Mekan
Villa Kingkham Riverside Yerinde Yemek
Image More +61 fotoğraf
Villa Kingkham Riverside
Kingkitsarath RD Apay village , Luang Prabang

Villa Kingkham Riverside misafirlere Luang Prabang merkezinde, Wat Pa Phai ve Wat Aham ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Gece Pazarı ile 0,3 mi (0,5 km) ve Wat Ho Pha Bang ile 0,4 mi (0,7 km) mesafede.

By Namkhan yemek servisi için ideal, ayrıca pansiyonda belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 9 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere ücretsiz şişe su ve tavan vantilatörü gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler kiralık bisiklet gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, otelde alışveriş ve tur/bilet desteği vardır. Misafirler 5 kilometre içinde çalışan (ücretli) servisi kullanarak çevreyi gezebilir.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Double Room with Balcony
Superior
Superior İki Ayrı Yataklı Oda, Nehir Manzaralı
Family
Family İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior Double Room with River View
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x