Xing Ji Hotel

Hengchun
Xing Ji Hotel Genel
Xing Ji Hotel Genel
Xing Ji Hotel Öne Çıkan Resim
Xing Ji Hotel Dış Mekan
Xing Ji Hotel Dış Mekan
Image More +66 fotoğraf
Xing Ji Hotel
No. 257 Kenting Road , Hengchun

Xing Ji Hotel Hengchun merkezinde, Kenting Gece Pazarı ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Küçük Körfez Plajı ile 13 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu pansiyon Sail Rock ile 3,6 km (2,3 mil) ve Nan Wan Plajı ile 4,2 km (2,6 mil) mesafede.

Pansiyonda oda servisi sunuluyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 11 klimalı oda buzdolabı ve LED televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur. Misafirlere ücretsiz şişe su ve portatif vantilatörler gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği mevcuttur. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi sınırlı saatlerde ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Penceresiz
Dört
Dört Kişilik Oda
Premium
Premium Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Family Oda (Six people room)
Room
Comfort Oda, 2 Banyolu
Room
Family Dört Kişilik Oda, 1 Yatak Odası, Dağ Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x