Shin Shin Hotel

Hengchun
Shin Shin Hotel Öne Çıkan Resim
Shin Shin Hotel Dış Mekan
Shin Shin Hotel Banyo Tipleri
Shin Shin Hotel Banyo Tipleri
Shin Shin Hotel Banyo Tipleri
Image More +41 fotoğraf
Shin Shin Hotel
No. 259, Kending Rd. , Hengchun

Shin Shin Hotel size Hengchun (Kenting) bölgesinde, Kenting Gece Pazarı ve Kenting Ulusal Parkı ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Ulusal Deniz Biyolojisi Müzesi ve Akvaryumu ile 11,2 mi (18 km) ve Sichongxi Kaplıcası ile 14,9 mi (24 km) mesafede.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 11 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği bulunmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için valiz dolabı ve su sebili vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Penceresiz (502)
Room
Dört Kişilik Oda, Penceresiz (305)
Room
Oda (8 persons)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x