Xenones Filotera

Decentralized Administration Of The Aegean, Imerovigli
Xenones Filotera Genel
Xenones Filotera Genel
Xenones Filotera Genel
Xenones Filotera Öne Çıkan Resim
Xenones Filotera İç Mekan
Image More +71 fotoğraf
Xenones Filotera
Imerovigli Decentralized Administration Of The Aegean, Imerovigli

Santorini bölgesindeki Xenones Filotera misafirlere Skaros Kayalığı ile 2 dakika sürüş mesafesinde ve Tarih Öncesi Thira Müzesi ile 6 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Athinios Limanı ile 11,6 km ve Kamari Plajı ile 12,9 km mesafede.

Misafirlere yemek servisi için Xenones Filotera Restaura ideal; otelin havuz kenarı restoranı misafirlere havuz manzarasına nazır yemek servisi yapıyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

19 odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Select Comfort yatağınızda kaliteli yatak takımı bulunur ve tüm odalarda Büyük Tek Kişilik çekyat vardır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 48-inç Akıllı televizyonlar ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz spa küveti, sauna ve spor salonu gibi eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu Akdeniz stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için limuzin hizmeti, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve feribot terminaline gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo,
Stüdyo, Jakuzi, Deniz Manzaralı
Villa,
Villa, Deniz Manzaralı (East Aegean)
Honeymoon
Honeymoon Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x