Golden East Hotel

Decentralized Administration Of The Aegean, Imerovigli
Golden East Hotel Öne Çıkan Resim
Golden East Hotel Dış Mekan
Golden East Hotel Dış Mekan
Golden East Hotel Dış Mekan
Golden East Hotel Dış Mekan
Image More +76 fotoğraf
Golden East Hotel
Imerovigli Decentralized Administration Of The Aegean, Imerovigli

Golden East Hotel misafirlere Santorini bölgesinde, havaalanı yakınında, Ege Adaları ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Santorini Kalderası ile yaya olarak 8 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu çevre dostu pansiyon Oia Kalesi ile 4,6 mi (7,4 km) ve Athinios Limanı ile 7,3 mi (11,8 km) mesafede.

Pansiyonda yemek servisi yapan bir kahve dükkânı/kafe bulunuyor. Misafirlerimiz için kontinental dâhildir.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 6 oda mevcuttur. Odanızda bir pillowtop/yastık üstlü yatak bulunur. Odalarda özel mobilyalı avlu bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu pansiyonda ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, kuaför ve tur/bilet desteği sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet ve valiz dolabı vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve kruvaziyer terminali gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda
Family
Family Oda
Honeymoon
Honeymoon Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x