Xaha Villas Suites & Golf Resort

Akumal
Xaha Villas Suites & Golf Resort Genel
Xaha Villas Suites & Golf Resort Genel
Xaha Villas Suites & Golf Resort Genel
Xaha Villas Suites & Golf Resort Öne Çıkan Resim
Xaha Villas Suites & Golf Resort Dış Mekan
Image More +75 fotoğraf
Xaha Villas Suites & Golf Resort
Calle Trno. Victoria Residential Riveria MZ 10 L2 ET2 , Akumal

Xaha Villas Suites & Golf Resort misafirlere Akumal bölgesinde, golf sahasına yakın, Akumal Plajı ve Xel-Há Parkı ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan oda ve kahvaltı sunan otel Xpu-ha Plajı ile 10 mi (16,1 km) ve Tulum Ulusal Parkı ile 11,5 mi (18,5 km) mesafede.

Xaha Villas Suites & Golf Resort misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor.

Misafirler minibar ve Akıllı televizyonlar bulunan 6 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Tempur-Pedic yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Özel banyo, küvet veya duş, geniş duş başlıkları ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimiz için özel plajımız vardır. Ayrıca açık havuz mevcuttur. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti vardır. Ücretsiz plaj servisi sörfe ve kumsala ulaşımı kolaylaştırıyor.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, 24 saat açık ofis ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Yatak Odası, Balkon, Bahçe Manzaralı
Room
Premium Üç Kişilik Oda
Room
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Teras, Havuz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x