Wynwood

St. Petersburg Kent Merkezi, St. Petersburg
Wynwood Öne Çıkan Resim
Wynwood Dış Mekan
Wynwood İç Mekan
Wynwood Kahvaltı
Wynwood Yerinde Yemek
Image More +75 fotoğraf
Wynwood
Griboedova Canal, 18-20 St. Petersburg Kent Merkezi, St. Petersburg

Wynwood misafirlere St. Petersburg merkezinde, St. Petersburg Kanalları ve Griboyedov Kanalı yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Devlet İnziva Yeri Müzesi ve Kış Sarayı ile 0,7 mi (1,2 km) ve Nevsky Prospect Bulvarı ile 0,1 mi (0,1 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve öğlen arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 38 klimalı odada buzdolabı mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spor salonu gibi dinlenme fırsatlarının keyfini sürün veya ücretsiz kablosuz İnternet dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde kısıtlı kapasitede otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (Mansard Windows)
Dört
Dört Kişilik Oda, Teras
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Avlu Manzaralı
Room
Süit (Kazan Cathedral View)
Room
Tek Büyük Yataklı Oda (Kazan Cathedral View)
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda, Avlu Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x