Wyndham Garden Kansas City Airport

Kuzeybatı Missouri, Kansas
Wyndham Garden Kansas City Airport Genel
Wyndham Garden Kansas City Airport Genel
Wyndham Garden Kansas City Airport Genel
Wyndham Garden Kansas City Airport Genel
Wyndham Garden Kansas City Airport Öne Çıkan Resim
Image More +15 fotoğraf
Wyndham Garden Kansas City Airport
7600 North West 97th Terrace Kuzeybatı Missouri, Kansas

Wyndham Garden Kansas City Airport konaklamanızda Kansas bölgesinde, Kansas City Kongre Merkezi ile 23,2 km (14,4 mi) ve Crown Center ile 24,9 km (15,5 mi) mesafede olacaksınız. Bu otel Sprint Center ile 26,8 km (16,6 mil) ve Kansas City Legends Outlets Alışveriş Merkezi ile 26,8 km (16,7 mil) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Ücretsiz self servis kahvaltı servisi hafta içi 6.00 ve 9.00, hafta sonu 6.30 ve 9.30 arasında yapılmaktadır.

134 odada buzdolabı ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için 24 saat açık sağlık kulübü ve sezonluk açık havuz bulunmaktadır. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Kansas bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1586 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Engellilere Uygun, Sigara İçilmez
Room
Junior Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Engellilere Uygun, Sigara İçilmez (Roll-In Shower)
Room
Junior Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Room
Junior Süit, 2 Çift Kişilik Yatak, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x