Wuhan Harvest International Hotel

Güney Merkez Çin, Wuhan
Wuhan Harvest International Hotel Genel
Wuhan Harvest International Hotel Genel
Wuhan Harvest International Hotel Öne Çıkan Resim
Wuhan Harvest International Hotel Dış Mekan
Wuhan Harvest International Hotel Dış Mekan
Image More +43 fotoğraf
Wuhan Harvest International Hotel
308 Min Zu Avenue East Lake High-Tech Development Zone Güney Merkez Çin, Wuhan

Wuhan Harvest International Hotel misafirlere Wuhan merkezinde, Zhongnan University of Economics and Law yakınında ve Huazhong Agricultural University ile 3 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Huazhong Bilim ve Teknoloji Üniversitesi ile 3,2 mi (5,2 km) ve China University of Geosciences ile 3,5 mi (5,6 km) mesafede.

Otelde yemek servisi yapan 2 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz için şömine bulunan 225 odamız vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve minibar gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve banket salonu sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon ve asansör vardır. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 6 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Göl Manzaralı
Executive
Executive Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Executive Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x