line 2 apartment

Hongshan
line 2 apartment Öne Çıkan Resim
line 2 apartment Dış Mekan
line 2 apartment Oda Düzeni
line 2 apartment Mülk Olanakları
line 2 apartment Lobi
Image More +51 fotoğraf
line 2 apartment
Yongli International Building Xiongchu Avenue, Hong Shan , Hongshan

Line 2 apartment konaklamanızda Wuhan merkezinde, Huazhong Normal Üniversitesi ile 2 dakika sürüş mesafesinde ve Wuhan Teknoloji Üniversitesi ile 6 dakika mesafede olacaksınız. Bu aile dostu oda ve kahvaltı sunan otel Wuhan Üniversitesi ile 3,9 km (2,4 mi) ve Luojia Mountain ile 7,2 km (4,5 mi) mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca oda ve kahvaltı sunan otelde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LED televizyon olan 20 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca her konaklamada bir kere oda/kat hizmeti verilmektedir.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Su kaydırağı ve spor salonu gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu Belle Époque stili oda ve kahvaltı sunan otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ücretsiz bebek bakımı sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Comfort Daire, 1 Yatak Odası, Mutfak
Room
Oda
Room
Standard Daire, 1 Yatak Odası
Room
Family Süit, 2 Yatak Odası, Küçük Mutfak
Room
Family Süit, 3 Yatak Odası, Küçük Mutfak, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x