Woo Gallery and Boutique Hotel

Puket Adası, Talat Nuea
Woo Gallery and Boutique Hotel Genel
Woo Gallery and Boutique Hotel Öne Çıkan Resim
Woo Gallery and Boutique Hotel Dış Mekan
Woo Gallery and Boutique Hotel Dış Mekan
Woo Gallery and Boutique Hotel Dış Mekan
Image More +46 fotoğraf
Woo Gallery and Boutique Hotel
43/1 The Old Town Phuket, Phangnga Road. Talad Yai, Muang Phuket Puket Adası, Talat Nuea

Woo Gallery and Boutique Hotel misafirlere Phuket (Eski Phuket Kenti) bölgesinde, Phuket Baba Müzesi yakınında ve Phuket Pazar Günü Gece Pazarı ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu çevre dostu otel Phuket Limelight Avenue Alışveriş Merkezi ile 0,9 km (0,5 mi) ve Thai Hua Museum ile 1 km (0,6 mi) mesafede.

Misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapılan Woo Kitchen restoranı Tayland mutfağı alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 12 klimalı odada LED televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur. Misafirlerimize telefon, dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için valiz dolabı, resepsiyonda emanet kasası ve asansör mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda
Woo
Woo Classic Twin Bed
Room
Woo Classic Double Bed
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x