WITTMORE HOTEL

Barselona Kent Merkezi, Barselona
WITTMORE HOTEL Genel
WITTMORE HOTEL Genel
WITTMORE HOTEL Genel
WITTMORE HOTEL Genel
WITTMORE HOTEL Öne Çıkan Resim
Image More +43 fotoğraf
WITTMORE HOTEL
Carrer Riudarenes 7 Barselona Kent Merkezi, Barselona

WITTMORE HOTEL misafirlere Barselona merkezinde, La Rambla ve Barselona Limanı ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel Placa de Catalunya ile 0,6 mi (1 km) ve Sagrada Familia ile 3 mi (4,8 km) mesafede.

Akdeniz mutfağı sevenler için Sobreático by Contraban ideal; otelin restoran içecek servisi yapılan bar/oturma salonu, bahçe manzarası ve açık havada yemek servisiyle dikkat çekiyor. Ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Havuz kenarı barında misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 11.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

22 odada ücretsiz ürünlerle dolu minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya çatı katında teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tiny
Tiny
Small
Small
Large
Large
Extra
Extra Large
Wittmore
Wittmore Suite

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x