WithInn Hotel - Kannur Airport

Thalassery
WithInn Hotel - Kannur Airport Genel
WithInn Hotel - Kannur Airport Öne Çıkan Resim
WithInn Hotel - Kannur Airport Dış Mekan
WithInn Hotel - Kannur Airport Dış Mekan
WithInn Hotel - Kannur Airport Dış Mekan
Image More +41 fotoğraf
WithInn Hotel - Kannur Airport
Near 1st gate , Thalassery

WithInn Hotel - Kannur Airport konaklamanızda Thalassery bölgesinde, Muzhappilangad Arabalı Plaj ile 34,7 km (21,6 mi) ve Palakkayam Thattu ile 40,9 km (25,4 mi) mesafede olacaksınız. Bu otel Kunnoth Juma Masjid ile 9,3 mi (15 km) ve St. John's Anglican Church ile 9,3 mi (15 km) mesafede.

Otelin restoranı Hungrama misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

17 odada minibar ve LED televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, ücretsiz gazete servisi ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon mevcuttur.

Misafirler için hızlı çıkış, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Superior Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x