Green Park residency

Kannur
Green Park residency Genel
Green Park residency Genel
Green Park residency Öne Çıkan Resim
Green Park residency Dış Mekan
Green Park residency Dış Mekan
Image More +33 fotoğraf
Green Park residency
Opp. Railway Muttappan Temple Thavakkara , Kannur

Kannur bölgesindeki Green Park residency konaklamanızda, Arakkal Müzesi ve Kanoor Fort ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Payyambalam Plajı ile 1,4 mi (2,3 km) ve St. Angelo Hisarı ile 1,6 mi (2,5 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 33 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Misafirlere masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti mevcuttur.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Kannur bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1800 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Executive
Executive Oda
Deluxe
Deluxe Oda
Room
Süit
Room
Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x