Wintree City Resort Chiang Mai

Kuzey Tayland, Chiang Mai
Wintree City Resort Chiang Mai Genel
Wintree City Resort Chiang Mai Genel
Wintree City Resort Chiang Mai Öne Çıkan Resim
Wintree City Resort Chiang Mai Dış Mekan
Wintree City Resort Chiang Mai Dış Mekan
Image More +55 fotoğraf
Wintree City Resort Chiang Mai
72 Hwy Chiang Mai-Lampang Frontage Rd T. Chang Phueak, A. Muang Kuzey Tayland, Chiang Mai

Wintree City Resort Chiang Mai misafirlere Chiang Mai (Chang Phueak) bölgesinde, Doi Suthep-Pui National Park ve Nimman Caddesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel Chiang Mai Üniversitesi ile 1,8 mi (2,9 km) ve Tha Phae Kapısı ile 3,3 mi (5,4 km) mesafede.

Otelin uluslar arası mutfak alanında uzman restoranı Winchill misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi mevcut. Misafirlere her gün 6.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

168 odada buzdolabı ve LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

3 açık yüzme havuzu ile keyif sürün veya spor salonu dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti vardır. Misafirler ücretsiz bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara gidebilir.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 3 toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Premier
Premier Garden Double Room
Duplex
Duplex Suite with Pool Access
Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda
Premier
Premier Garden Twin Room
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior Twin Room

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x