Sky View Hotel Yangon

Yangon Region
Sky View Hotel Yangon Genel
Sky View Hotel Yangon Genel
Sky View Hotel Yangon Genel
Sky View Hotel Yangon Genel
Sky View Hotel Yangon Genel
Image More +73 fotoğraf
Sky View Hotel Yangon
No. 139, Dhama Zedi Rd, Bahan Township , Yangon Region

Yangon (Bahan) bölgesindeki Sky View Hotel Yangon misafirlere Myanmar Event Park ve Kyauktan ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Halk Parkı ile 0,6 mi (1 km) ve Dagon Center 2 ile 0,8 mi (1,3 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 21 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz ve spor salonu bulunmaktadır. Bu Art Deco stili otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için ücretli kablolu İnternet, ofis ve limuzin hizmeti mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Süit
Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda (No View)
Room
Deluxe Oda (Business)
Room
Stüdyo, Bahçe Manzaralı
Room
Süit, Balkon

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x