Wine Apartments Florence Vernaccia

Floransa
Wine Apartments Florence Vernaccia Öne Çıkan Resim
Wine Apartments Florence Vernaccia Dış Mekan
Wine Apartments Florence Vernaccia Dış Mekan
Wine Apartments Florence Vernaccia Dış Mekan
Wine Apartments Florence Vernaccia İç Mekan
Image More +71 fotoğraf
Wine Apartments Florence Vernaccia
27 Via de' Bardi , Floransa

Wine Apartments Florence Vernaccia size Floransa merkezinde, Tarihi Merkezi - Kent Merkezi yakınında ve Vecchio Gölü ile yürüyerek 4 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu daire Uffizi Sanat Galerisi ile 0,3 mi (0,4 km) ve Santa Maria del Fiore Katedrali ile 0,6 mi (0,9 km) mesafede.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için klimalı odalarda buzdolabı ve mikrodalga fırın bulunmaktadır. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı bulunur ve tüm odalarda Çift Kişilik çekyat vardır. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 80-cm Akıllı televizyonlar ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve bide vardır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için hızlı çıkış ve birden fazla dil bilen personel vardır. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi sınırlı saatlerde ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Romantic
Romantic Süit
Room
Romantic Stüdyo
Room
Traditional Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x