Windsor Hotel Son La

Kuzey Vietnam, Son La
Windsor Hotel Son La Genel
Windsor Hotel Son La Genel
Windsor Hotel Son La Genel
Windsor Hotel Son La Genel
Windsor Hotel Son La Genel
Image More +42 fotoğraf
Windsor Hotel Son La
No.408, Tran Dang Ninh, Area 4 Quyet Tam Kuzey Vietnam, Son La

Son La bölgesindeki Windsor Hotel Son La konaklamanızda, Old French Prison & Museum ile 11 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Lookout Tower ile 3,4 mi (5,5 km) mesafede.

Vietnam mutfağı sevenler için Windsor restoranı bahçe manzarasına nazır yemek servisi sunuyor. Ayrıca isteyenler için belirli saatlerde oda servisi mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 8.30 arasında ücretli self servis kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 39 klimalı odada minibar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda
Room
Standard Oda
Room
Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x