Muong Thanh Luxury Son La

Kuzey Vietnam, Son La
Muong Thanh Luxury Son La Öne Çıkan Resim
Muong Thanh Luxury Son La Dış Mekan
Muong Thanh Luxury Son La Dış Mekan
Muong Thanh Luxury Son La Dış Mekan
Muong Thanh Luxury Son La Dış Mekan
Image More +42 fotoğraf
Muong Thanh Luxury Son La
No 02, To Hieu street, To Hieu ward Son La province Kuzey Vietnam, Son La

Son La bölgesindeki Muong Thanh Luxury Son La konaklamanızda, Old French Prison & Museum ve Lookout Tower ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız.

Otelin yerel ve uluslararası mutfak alanında uzman restoranı Pha Luong Restaurant misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 154 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Misafirlerimiz kapalı havuz, sauna ve spor salonu gibi eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 3 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe Oda (King)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x