Windmill Bella Vista

Decentralized Administration Of The Aegean, Sifnos
Windmill Bella Vista Genel
Windmill Bella Vista Öne Çıkan Resim
Windmill Bella Vista Dış Mekan
Windmill Bella Vista Dış Mekan
Windmill Bella Vista Dış Mekan
Image More +43 fotoğraf
Windmill Bella Vista
Artemonas Artemonas Decentralized Administration Of The Aegean, Sifnos

Windmill Bella Vista misafirlere Sifnos bölgesinde, plaj yakınında, Ege Adaları ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Sifnos Folklor Müzesi ile yaya olarak 9 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Museum of Popular Art ile 1 mi (1,7 km) ve Poulati Plajı ile 1,6 mi (2,6 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 12 odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odanızda bir pillowtop/yastık üstlü yatak bulunur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 24-inç LCD televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya sezonluk açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kuaför sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı çıkış, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo
Stüdyo
Standard
Standard Apart Daire
Superior
Superior Apart Daire
Apartment
Apartment for 4 people Windmill
Superior
Superior Stüdyo
Standard
Standard Stüdyo
Basic
Basic Tek Büyük Yataklı Oda
Family
Family Dört Kişilik Oda
Superior
Superior Stüdyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x