Hotel Artemon

Decentralized Administration Of The Aegean, Sifnos
Hotel Artemon Öne Çıkan Resim
Hotel Artemon Dış Mekan
Hotel Artemon Dış Mekan
Hotel Artemon İç Mekan
Hotel Artemon İç Mekan
Image More +28 fotoğraf
Hotel Artemon
Artemonas Decentralized Administration Of The Aegean, Sifnos

Hotel Artemon misafirlere Sifnos bölgesinde, plaj yakınında, Ege Adaları ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Sifnos Folklor Müzesi ile yaya olarak 11 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Museum of Popular Art ile 1,1 mi (1,7 km) ve Poulati Plajı ile 1,6 mi (2,6 km) mesafede.

Otelin Yunan mutfağı alanında uzman restoranı Lempesis misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 23 klimalı oda buzdolabı ve LED televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Günlük olarak oda/kat hizmeti verilir, ütü/ütü masası ve beşik/çocuk yatağı (ücretsiz) istenebilir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Standard
Standard Üç Kişilik Oda
Standard
Standard Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x