Windermere Estate

Devikolam
Windermere Estate Genel
Windermere Estate Genel
Windermere Estate Genel
Windermere Estate Genel
Windermere Estate Genel
Image More +44 fotoğraf
Windermere Estate
Munnar-Bison Valley Road Pothamedu , Devikolam

Windermere Estate misafirlere Devikolam bölgesinde, kayak pistlerinin yakınında ve Pallivasal Çay Tarlaları ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Carmal Kilisesi ile 3,1 mi (5 km) ve Munnar Juma Mescidi ile 3,3 mi (5,2 km) mesafede.

Otelde yemek servisi yapan 2 restoran var; isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için minibar olan 18 oda mevcuttur. Özel banyo, duş kabini, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz ve kapalı havuz bulunmaktadır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği sunulmaktadır. 5 km içinde çalışan (ücretli) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken yerlere ulaşmak çok kolay.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, hızlı giriş ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Grand
Grand Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Bahçeli
Kır
Kır Evi, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Villa

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x