Hill View Munnar

Moolakadai
Hill View Munnar Genel
Hill View Munnar Genel
Hill View Munnar Genel
Hill View Munnar Genel
Hill View Munnar Genel
Image More +68 fotoğraf
Hill View Munnar
Near KSRTC Bus Stand Kannan Devan Hills , Moolakadai

Munnar bölgesindeki Hill View Munnar misafirlere nehir kıyısında, Munnar Juma Mescidi ve St. Thomas Marthoma 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Carmal Kilisesi ile 1,4 mi (2,3 km) ve Pallivasal Çay Tarlaları ile 1,9 mi (3,1 km) mesafede.

Samrudhi Multi Cuisine yemek servisi için müsait, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için otelde ayrıca 24 saat oda servisi mevcut.

45 odada minibar ve LED televizyon mevcuttur. Odanızda bir pillowtop/yastık üstlü yatak bulunur. Misafirlerimize ücretli kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve atari salonu/oyun odası ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Otelde konferans merkezi ve toplantı odası vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Premium
Premium Süit, 1 Yatak Odası, Engellilere Uygun, Tepe Manzaralı
Room
Deluxe Oda
Room
Standard Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x